Nieuws

Winnaar van de prestigieuze Golden Bridge Award 21-11-2012

Winnaar van de prestigieuze Golden Bridge Award

De prestigieuze, zestiende "GOLDEN BRIDGE EXPORT AWARD 2012" georganiseerd door de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel in Groot Britanie (BLCC) voor uitstekende exportprestaties naar de UK werd gewonnen door Primus Laundry.

Deze onderscheiding werd uitgereikt aan Primus Laundry door H.E. Johan Verbeke, Belgisch Ambassadeur in UK aan tijdens een ceremonieel gala op de 15de november in centraal Londen.

'Xtreme in innovation'

BLCC voorzitter Michel Vanhoonacker:
"Wasmachines zijn op eerste zicht niet meteen het meest sexy product maar Primus heeft de X-factor toegevoegd in zijn gamma.  De jury was vooral onder de indruk over de UK export strategie.  Deze resulteerde de laatste 3 jaar in een spectaculaire groei. Verder was de jury zeer ingenomen hoe Primus, door innovatie, weet te concurreren met grote en welgekende merken en het was ook duidelijke dat het Primus team sterk gemotiveerd was om de Golden Bridge Award 2012 te winnen.

Jean-Baptiste Van Damme,
Sales Director of Primus geeft hierbij volgend commentaar:  Primus besliste deel te nemen aan de Golden Bridge Award wedstrijd gezien onze exportgroei in de UK.  Het vooropgestelde Business plan heeft de laatste 3 jaar een groei bereikt van 40%. We bereikten een marktaandeel van 14% met zelfs nog potentieel om te groeien. Ons gevoel bij de Golden Bridge Award was : we kunnen dit winnen! Ons recent succes is te danken aan onze talrijke productinnovaties.  Deze innovaties werden geïntroduceerd op diverse toestellen in ons gamma dit in diverse marksegmenten en gebieden.

Het is evident dat dit succes ook gerelateerd is aan de excellente prestaties van onze UK partners – PRIMUS & LAVAMAC verdelers.